04.07.2011 – garderen dag 1

**04.07.2011 – garderen**

Vandaag op de valreep toch nog een keer met Z-tje op pad gegaan. Ze leek kwiek en fit en had er in het begin ook nog reuze zin in. Ik merkte wel dat ze het moeilijker had dan de vorige keren, dus heb ik de route uiteindelijk maar in 3 delen geknipt, om haar wat te laten rusten en wat te laten drinken. Het buikje groeit hard en ook de tepels hangen al aardig inmiddels. Nog 20 dagen en dan is ze uitgerekend (uiterlijk). Dat gaat dus erg snel.

Het lopen ging verder wel goed. Het blijft een mooi gebied met wisselende ondergrond. Van verhard fietspad tot ruiterpaden en alles er tussenin. Deze keer was alles gelukkig wel droog, in tegenstelling tot vorige week waar ik ook soms door de blubber moest rommelen.

klik voor groot

klik voor groot

Ik had het ook iets moeilijker dan voorheen, waarschijnlijk door de 50 snelle fiets-kilometers van gisteren nog in de benen! Dan merk je toch wel dat dat alweer even geleden is. Maar geen bijzondere dingen. Onderweg zag ik nog een mooie boomklever. Geen herten of reetjes en ook geen eekhoorns jammer genoeg. De route was uiteindelijk iets langer dan gepland/gewild maar ik raakte natuurlijk weer eens de weg kwijt omdat ik lekker om me heen aan het kijken was. Tsja en dan zie je dus die pijltjes niet. Ook al koos ik dus deze keer voor 2 routes aan elkaar geknoopt in plaats van een eigen route, ik lijk er niet in te slagen zonder verkeerd lopen weer terug te komen. Geeft op zich niet, ik vond het alleen een beetje zielig voor Z-tje. Na ruim 14,5 km lopen kwamen we weer bij de start. Of er morgen nog een run in zit, betwijfel ik.

klik voor grootIk zou de volgende dag merken dat Z-tje niet meer kan/wil rennen en een tweede run zit er dus deze keer niet meer in. We hebben alleen lekker geslenterd op de tweede dag en wat foto’s gemaakt van plekjes waar we samen nog renden. Dit was dus definitief de laatste keer voordat ze puppies gaat krijgen dat we samen liepen. Snif.

klik voor groot

Gegevens:

* totale afstand 14,8 km
* temp 20 C

rondje in google earth openen

**juli 27 km – 2011 totaal 1.123 km**
trailschoes 420 km
kayano 17 211 km
kayano 15 505 km
ds trainer 125 km
salvation 78 km