21.07.2016 – hitland – 13 km

**21.07.2016 – hitland – 13 km**

Vandaag is het nog steeds warm maar niet zo warm als gisteren. Het doet me weinig eigenlijk en ik ga na het rondje met woefje even op pad voor een runnetje. Woef blijft thuis want na twee dagen Garderen plus warmte is het wel genoeg voor haar. Kan zij lekker even slapen en kan ik even lopen zonder op haar te moeten passen. Eindelijk ook even lopen zonder rugzak en ik neem weer eens de park hydro mee voor mijn water en om de sleutel in te doen.

Zo gezegd zo gedaan en redelijk vroeg parkeer ik al de auto bij Hitland. Ik heb nog niet echt een idee wat ik wil doen, in ieder geval wat continu en binnen MAF dus ik moet maar even zien hoe dat gaat qua hartslag met dit weer. Ik start mijn training na de warming up en eigenlijk loopt het wel aardig. Mijn HS blijft mooi laag maar ik loop ook tussen de bomen. Zodra ik het open gedeelte op ga, krijg ik het erg warm omdat ik de wind in de rug heb. Niet zo lekker dus. Op de lange arm richting de dijk is het al een stuk beter en daar blijf ik dus maar lopen. Met een mooi gemiddelde pace en een gemiddelde HF van 134 (max 138) ben ik voor vandaag dik tevreden.

De park hydro bevalt eigenlijk wel weer prima en zeker nadat er iets uit gedronken is. Handig ding als je niet zoveel water bij je wilt hebben. Overigens was mijn 500cc toch wel op met dit weer ondanks dat ik maar een klein stukje liep.

gegevens:

* 13 km
* 23 graden

juli 238 km – 2016 totaal 2.404 km