24.05.2016 – spott – 7 km

**24.05.2016 – spott – 7 km**

Vandaag ga ik meteen na het korte rondje van woef even op pad voor een rondje in mijn uppie. Ik heb niet veel tijd want ik ga S. van de luchthaven halen. Ik kies voor het korte rondje via het Ford en wil dat continu maar binnen MAF lopen. Dat ik de eerste fikse heuvel niet binnen MAF zal halen, weet ik al maar ik ga mijn best doen. Deze keer wil ik niet wandelen tussendoor maar alles even continu lopen. En dat gaat prima tot mijn verrassing. Natuurlijk kruip ik boven MAF uit als ik boven kom, maar 143 voor die rottige heuvel is niet slecht. Ik loop door en klok het rondje af op een mooie tijd tot mijn verrassing. Niet slecht. Deze keer neem ik de kortste weg naar huis en sta na 7.3 km weer voor de deur. Gauw met woef naar het bos en me dan omkleden om S. op te halen. Wie weet gaan we nog wel fietsen vanavond!

gegevens:

* 7 km
* 10 graden – zonnig en warm

mei 299 km – 2016 totaal 1.804 km