01.03.2016 – beadnell – 13,5 km

**01.03.2016 – beadnell – 13,5 km**

Vanmorgen ben ik al vroeg klaar met alles en aangekleed. Geen lekker eerste rondje met woef want er zouden monteurs komen voor internet tussen 08.00 en 13.00 uur. Alles wat je dus probeert te ontlopen, gebeurt nu hier. Stoelen die ik niet wil en die ineens gebracht worden, koelkast die deels kapot is en ooit gerepareerd gaat worden, plees die niet doorspoelen en nu dus dat gedoe met de monteur. Alsof het volstrekt normaal is dat ik niet zou willen uitslapen tijdens vakantie, of zou willen douchen of iets dergelijks, werd me dit gisteren meegedeeld. Nog net, want als ik S niet was tegengekomen bij toeval gisteren, had ik het niet eens geweten denk ik.

Maar goed, ik zie wel tweemaal een BT busje op het erf maar verder gebeurt er niks. Om 10.30 stuur ik maar eens een mailtje om te vragen of er nog iets gaat gebeuren. Antwoord krijg ik niet en dus vertrek ik om 12.30 voor mijn run. Dan moeten ze maar weer binnenkomen zoals de vorige keer. Nu weet ik het tenminste…..

Zo vertrekken waf en ik dus na de middag pas. Het enige voordeel is dat het mooi weer is geworden met een fijn zonnetje. Vanmorgen was het nog grijs en nattig.

Ik heb een flightplan gemaakt voor de lime kilns maar als ik op het strand sta, waait het veel te hard. Dan maar geen drone beelden deze keer. Ik maak wat foto’s voordat we vertrekken.

klik voor groot


Daarna vertrek ik naar de duinen. Meteen spreekt iemand me aan over wafje. Of het een jonge spinone is. Nope.. draadhaar Vizsla. En we gaan weer verder. Het is veel te warm voor het jasje en gauw trek ik waf de cloudchaser uit. Ik dacht dat het zou gaan regenen misschien maar dit is echt warm weer. Het is 12 graden! Ook ik puf al snel en trek dus mijn jackje uit. Veel lekkerder zo en wat bof ik.

Ik loop door de duinen en maak de extra lus bij Low Newton. Op zich zou ik best naar Dunstanburgh kunnen gaan maar dan was ik liever eerder vertrokken. Volgende keer maar weer.

Op de terugweg neem ik vanaf de lange brug een stukje strand en dat loopt aardig. Ik vind er geen bal aan maar wafje vindt strand wel leuk dus vooruit maar. De wind lijkt minder dus misschien kan ik straks nog met de drone wat doen.

Aan het einde van het strand maak ik weer wat foto’s. Blijft leuk.

klik voor groot


Na 13,5 km staan we weer bij de auto. Ik trek mijn jack aan en zet mijn muts op en ga nog een keer met de drone rugzak naar het strand maar het waait echt veel te hard. Dat durf ik niet aan. Volgende keer beter. Ondertussen blaft woef naar een mooie herder. Het baasje van de mooie jonge herder denkt dat woef nog een jonkie is…. Als ik zeg dat ze 10 is, is ze helemaal verrast. Tsja, zodra ze harig is, denken mensen dat ze heel jong is.

Jammer dat de dag zo verpest werd door het wachten. Ik was graag tweemaal op pad gegaan vandaag en al helemaal met dit mooie weer. Achterlijke lieden hier.

Op naar de volgende run.

gegevens:

* 13,5 km
* 13 graden

maart 13 km – 2016 totaal 791 km

Een gedachte over “01.03.2016 – beadnell – 13,5 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.