02.03.2016 – seahouses countryroads (MAF) – 13 km

**02.03.2016 – seahouses countryroads (MAF) – 13 km**

Vanmorgen loop ik de kamer binnen om waf te halen voor een wandeling en zie een zonnetje schijnen. Maar in de verte zie ik sneeuwwolken. Het zou helemaal niet zulk goed weer worden, dus ik ga snel terug en kleed me om voor een run. Dan maar vast het eerste rondje met woef meteen als ren rondje doen.

Zo gezegd zo gedaan en even later lopen we buiten voor de warming up. Het is echt lekker en ik ben veel te warm met mijn hoofdband en handschoenen dus die verdwijnen snel in de zak van mijn jackje.

Al snel ben ik op weg voor mijn run. Ik besluit binnen MAF te lopen maar wel een beetje op tempo. Dat loopt allemaal prima en waf heeft er ook wel zin in. Het laatste stukje loop ik pal in de zon met een heel zacht briesje in de rug. Dat zorgt meteen voor een enorm warm gevoel. Bijna rokjes weer! Met een gemiddelde HF van 133 klok ik het eerste rondje af. Niet slecht.

Na het eerste rondje doen we nog een ronde. Deze keer wil ik iets rustiger lopen en dat lukt. Zonder moeite lopen we de afstand nog een keer. Ik maak alleen even snel een foto van het castle in het zonnetje en bij de cool down van waf op de weg.

klik voor groot

Dit rondje loop ik met een hartslag gemiddeld van 131. Ook weer keurig dus en inderdaad net een tandje trager dan de eerste ronde.

Op naar de volgende run. Ik ga er eigenlijk van uit dat het weer nog gaat omslaan, anders zouden we misschien nog ergens heen kunnen gaan vanmiddag…. afwachten maar. De hele dag ligt nog voor me.

gegevens:

* 13 km
* 8 graden – zonnig weinig wind

maart 27 km – 2016 totaal 804 km