23.11.2014 – hitland – 33 km

**23.11.2014 – hitland – 33 km**

Vandaag dan maar weer een poging voor een langere ronde. Vorige week liep ik 31 km. Ik had als plan een rondje van 30+ te lopen, zo rond de 35 als het zou lukken. Het was weer prima weer, en eigenlijk idioot warm. Ik vertrok dus gelukkig met korte mouwen en dat was maar goed ook. Voor de training de zware Salomon rugzak mee want dat gewicht moet natuurlijk ook langzaam omhoog. Dat viel me nog niet eens mee eigenlijk maar uiteindelijk wende ik er wel weer aan.

Eerst maar eens de ronde buitenom over de dijk. Met een lusje door het natuurgebied had ik er zo al snel de eerste 12 km op zitten. Ik was wel moe, voelde me zwaar en loom. Ik was verrast dat ik uiteindelijk toch na de tweede ronde over de dijk alweer tot een 23 km gekomen was. Ik zette mezelf ertoe aan om dan even nog door te steken naar de dijk en dan nog een paar lusjes te lopen. Dan zou ik toch warempel inderdaad rond de 35 uit gaan komen. Het werden er uiteindelijk 33 en dat was ook genoeg. Ik liep gewoon niet zo lekker (als vorige week). Te vermoeid denk ik en dan is het ook zo wel goed. Ik was na het lopen dus totaal niet moe, het voelde tijdens het lopen gewoon niet zo fijn allemaal.

Dat wordt vast beter na komende week dus ik heb goede hoop. In ieder geval zitten deze kilometers er maar weer op.

Gegevens:

* 33 km
* temp 15
* HF gemiddeld 135 (max 141)

nov 222 km – 2014 totaal 2.791 km

Een gedachte over “23.11.2014 – hitland – 33 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.