22.11.2014 – ijsseldijk – 10 km

**22.11.2014 – ijsseldijk – 10 km**

Vandaag wilde ik een rondje van 15 km ongeveer lopen. Het was heerlijk weer dus ik had er zin in. Wafje loopt natuurlijk nog steeds niet mee. Maar eigenlijk liep mijn hoofd om en was ik moe. Moe van alles rond de hond, rond de tuin met de gemeente etc. Terwijl ik aan het lopen was, bedacht ik dat ik helemaal geen tijd had eigenlijk en gingen mijn gedachten ook nog eens malen en dacht ik aan alles wat ik nog ‘moest’ doen. Daar was ook een echt ‘moeten’ bij, want we hadden nog een afspraak ook. Hoewel het lopen aardig ging qua tempo en gevoel, besloot ik het toch af te breken en na 10 km stond ik weer bij de auto. Dan maar even niet, want ik wil ook geen blessure.

Gegevens:

* 10 km
* temp 10

nov 189 km – 2014 totaal 2.758 km