Dagelijks archief: oktober 21, 2017

21.10.2017 – hitland – 7 km

Gisteren waren we in het nieuwe huis en dat was een beetje een teleurstelling. Het geluid was erg hard, of leek erg hard en er waren een paar dingen niet in orde in en rond het huis. Ik kon wel janken eigenlijk. Echt niet leuk. Het was later die middag ook nog eens kloteweer dus toen we eindelijk wat hadden gegeten om 15 uur bij de Mac in Harderwijk, hadden we eigenlijk helemaal geen zin meer om te gaan rennen. Het was koud en nat.

We zijn toen nog even gaan wandelen langs het Veluwemeer en werden alsnog drijfnat omdat het ging stortregenen. We hadden dus beter kunnen gaan rennen want dan had S. tenminste zijn regenpak aangehad en had ik gewoon droge kleren kunnen aantrekken. Maar in ieder geval dus geen run daar jammer genoeg.

Vandaag kwam het er eigenlijk ook niet van maar even na 17 uur besluit ik toch een korte ronde te gaan doen. Ik kan immers ook halverwege het gebied afsnijden en weer teruglopen zodat er maar een rondje van een kleine 5 km overblijft. Zo gezegd zo gedaan en ik trek vlug mijn kleren aan en ga op pad. Een korte warming up en dan gaan we al. Aanvankelijk loop ik gewoon mijn eigen tempo maar omdat ik in gedachten ben, loop ik per ongeluk toch helemaal door naar het einde van het pad. Ik verhoog mijn tempo om op te schieten. Het is pas tegen 18 uur maar ik denk aan Anne, het meisje dat ging fietsen en nooit meer thuiskwam door een gek. Nou zijn er hier geen inrichtingen maar toch…. Ik voer mijn tempo nog iets op. Het lopen gaat eigenlijk best goed op dit tempo. Sneller en sneller ga ik. Mijn beacons staan ook aan zodat S. kan zien waar ik loop. In no time sta ik alweer in het parkje achter mijn eigen huis en ik SMS naar S. dat ik mijn rondje weer gedaan heb. had je haast? was zijn antwoord en dat beaam ik. een beetje wel ja.

Toch even ruim 7 km gelopen en dat voelt heerlijk. Ik ben blij. Morgen gaan we naar keukens kijken. Niet voor een nieuwe keuken maar voor uitbreiding van de kasten.

gegevens:

* 7 km
* 14 graden

oktober 130 km – 2017 totaal 2.330 km