Dagelijks archief: oktober 15, 2017

15.10.2017 – hitland – 13 km

Vandaag vertrek ik om 8.30 voor mijn rondje. Gisteren kwam er niets van lopen omdat we in Haaksbergen naar tuinmeubels zijn gaan kijken die in de veiling kwamen. Daarna zijn we richting Apeldoorn gegaan om verder te kijken en te bepalen wat we zouden willen hebben. Maandagavond gaan we meebieden op dingen voor het nieuwe huis. Het was een tamelijk vermoeiende dag maar vandaag ga ik weer met woefje meteen op stap voor ons rondje.
Eergisteren zijn er twee koppels geweest voor de derde bezichtiging met makelaar en dat verliep allemaal positief. Wie weet rolt daar dus nog iets uit komende week. Morgen hoor ik daar meer over.

Ik vertrek weer vanaf huis en hobbel rustig naar het natuurgebied. Woef heeft er wel zin in en is vrolijk en blij. Ik loop eerst maar eens naar het einde van het gebied en sla rechtsaf. Omdat het zo lekker loopt, kies ik weer voor linksaf richting de weg en loop daarna weer via de koetjes terug het gebied in. Het gaat prima en ik besluit een extra lusje te maken. Woef vindt het allemaal enig en hobbelt heerlijk met me mee. Het weer is niet eens zo slecht. Vrijdag regende het natuurlijk weer tijdens de bezichtiging. Zo jammer.

Ik loop via de dijk weer terug en daarna via het natuurgebied weer een stukje offroad. Zo blijft het leuk voor woef. Mijn schoenen beginnen inmiddels wel op te raken. Deze keer hebben ze het toch niet slecht gedaan met het aantal kilometers dat er nu opstaat. Niet ontevreden eigenlijk. Ik loop nu eerst alle modellen op en kijk dan wat er op de markt is. Deze stinson lite zijn er helaas niet meer. Ik maak nog een kiekje van woef in het zonnetje bij de omgehakte boomstammen. Hebben we eindelijk bomen hier in het gebied, worden ze weer gekapt!

klik voor groot

Via de dijk loop ik terug naar huis. Ruim 13 km gelopen en het ging prima.

gegevens:

* 13 km
* 12 graden

oktober 93 km – 2017 totaal 2.293 km