Dagelijks archief: september 28, 2017

28.09.2017 – hitland – 7 km

Gisteren heb ik een fijn rondje met woefje gelopen. Dat ging lekker! Vandaag vertrek ik weer vanaf huis voor een rondje. Mijn auto staat nog steeds niet bij mij voor de deur maar bij S. vol met spullen. Het is vandaag droog en een stuk frisser dan gisteren maar het zal wel een mooie dag worden als het goed is. Ik besluit om vandaag een korter stukje te doen en kies voor het korte rondje zonder lusje. Even langs de dijk en dan het vierkantje door het natuurgebied en weer terug.

Inmiddels is er alweer veel gebeurd sinds gisteren want het bod is verhoogd en na enige onderhandelingen lijkt het er daadwerkelijk op dat de koop misschien door zal gaan. Ik verwacht deze morgen wel meer nieuws dus ik ben benieuwd! Ik ben er wel een beetje klaar mee inmiddels en ik moet ook weer verder met studeren. Maar zaterdag is de open huizen dag dus moet ik eerst nog even aan de bak om wat leuke dingen rond het huis te doen. Maar eerst studeren straks als ik terug ben!

Het rondje gaat vandaag heel slecht. Mijn cadans is laag en het tempo lijkt ook al nergens op. Geen idee hoe het komt. Maar ik was wel even buiten en dat is ook fijn. Nu gauw de boeken in.
Het wordt overigens echt herfst nu want de paddenstoelen komen al op en de blaadjes verkleuren. Niet fijn voor de verkoop van mijn huis maar ik zal het ermee moeten doen voorlopig.

klik voor groot

gegevens:

* 7 km
* 15 graden

september 166 km – 2017 totaal 2.191 km