Dagelijks archief: september 21, 2017

21.09.2017 – hitland – 13 km

Vandaag ga ik maar eens het 5K rondje doen voor de virtual K9 challenge. Daar gaf ik me voor op en dat moet ergens in deze week nog gebeuren. Ik ga proberen een beetje snellere 5K te lopen maar woefje moet mee aan de riem dus ik moet het een beetje doseren zodat het voor haar ook nog leuk is. Hier gaan we voor:

klik voor groot

Ik ga eerst een lange warming up doen en als we op de dijk zijn, ga ik van start voor de 5K. Ik start niet al te snel en voel dat het best goed gaat. Elke kilometer versnel ik iets en uiteindelijk loop ik de 5K in een prima tijd.

klik voor groot

Na de 5K loop ik rustig weer terug naar de auto want ik sta bij de molen inmiddels en moet dus een heel stuk terug. Na ruim 13 km sta ik weer bij de auto. Vreemd genoeg zie ik dat wanneer ik het resultaat wil uploaden naar de website er gevraagd wordt om de afstand en niet de tijd van de 5K. Merkwaardig want het was echt een 5K challenge en geen doggy challenge voor de afstand. Inmiddels sta ik dus bovenaan want bijna iedereen liep natuurlijk braaf een 5K rondje. Maar goed, challenge gedaan. Laat de medaille en de halsband tag nu maar komen.

gegevens:

* 13 km
* 12 graden

september 119 km – 2017 totaal 2.144 km