Dagelijks archief: september 30, 2017

30.09.2017 – hitland – 7 km

Inmiddels weer veel gebeurd. Nadat ik donderdag thuis kwam van mijn runnetje werd ik gebeld door de makelaar (mijn zus) of ik even de lichten aan wilde doen en wilde opruimen in het huis van S. Ik ben als een speer daarheen vertrokken om alles snel op te ruimen en weer in show staat te brengen. De man die het bod had gedaan op woensdag ging het waarschijnlijk doen tegen de prijs die we wilden hebben maar wilde het nog wel even zien. Je leest het goed: de onderhandelingen waren gedaan zonder bezichtiging. In no time had ik alles weer aan de kant en vertrok ik met de stofzuiger in mijn hand weer naar mijn eigen huis. Na een uurtje kwam mijn zus mij me en vertelde het grote nieuws dat het huis verkocht was. Zonder voorbehoud financiering en zonder keuring. Mooier kan je het dus niet hebben!

Vandaag is de open huizen dag en doe ik ook mee. Gisteren kwam er dus niets van lopen omdat ik donderdagmiddag en gisteren heb staan schilderen. De keuken en de woonkamer zijn inmiddels wit. De rest volgt na mijn examen volgende week. Maar ik had dus echt geen puf meer omdat ik al heel vroeg stond te schilderen om het klaar te krijgen voor de open dag. Maar omdat ik nu redelijk ver ben met alles, vertrek ik om 7.30 voor mijn runnetje met woefje. Zij is straks immers even zielig tijdens de open huizen dag want ze moet bij de buren in de tuin in de bench of in de schuur even slapen. Arme ding. Nu dus even lopen.

De run gaat eigenlijk best aardig. Ik word nog even bijna aangevallen door een hond maar er gebeurt verder niks behalve wat ergernis. Als ik terug kom staat S. de achtertuin te vegen. Hij was dus vandaag ook al vroeg uit de veren om te helpen. Straks de laatste dingetjes voor de open huizen dag en laat dan de kijkers maar komen. Ik zal blij zijn als het 15 uur is vandaag en ik de deuren weer kan sluiten.

Komt er dan eindelijk wat rust? Studeren tot vrijdag en daarna even de rest van het huis schilderen….. Zucht.

update er zijn 6 mensen geweest waarvan er een echtpaar meteen weer wegliep. ik denk niet dat er iets uit komt maar in ieder geval heb ik nu eens ervaren wat mensen ervan vinden. het huis zag er prachtig uit met alles wat we gedaan hadden. dat schilderklusje krijg ik wel voor elkaar als ik het in delen kan doen en daarna is het maar weer afwachten. Ik eindig de maand met een echt all time low aantal kilometers. Ik moet terug naar 2013 voor dit maand totaal! Nu hebben we wel 4 dagen gefietst in de UK dus die vallen eruit en ik liep daar ook minder dan normaal. Maar het is wel weinig.

gegevens:

* 7 km
* 15 graden

september 173 km – 2017 totaal 2.200 km