Dagelijks archief: september 27, 2017

27.09.2017 – hitland -10 km

Gisteren was ik helemaal klaar om te gaan lopen. Ik zat al in mijn renpakje klaar maar ik was koud, buiten was het mistig en grijs en ik had gewoon geen zin. Later kwam het er niet meer van. Weer een dag voorbij maar ik schoot wel op met mijn studie voor het examen. Maandag kwam het er niet meer van vanwege de fotografie sessie van het huis. Dat was dus net op tijd klaar. Vanmorgen kijk ik dus ook als eerste op de website om te zien of het huis van S. er inmiddels op staat. Dat blijkt te kloppen en tevreden kijk ik naar de foto’s. Dat ziet er toch niet gek uit allemaal.

Maar vandaag ga ik meteen voor het eerste rondje op pad. Nou ja, niet voordat ik een lijst roerende zaken weer heb aangepast en heb weggestuurd. Maar daarna kies ik voor mezelf en voor woef en ga op pad. Vanaf huis want mijn auto staat nog steeds bij het andere huis. Prima, ik kan ook meteen vanuit de deur vertrekken.

Het is mistig maar wel lekker qua temperatuur. Woef is vrolijk en blij en rent als een idioot om me heen. Ook te weinig gelopen de laatste dagen natuurlijk ook al liepen we zondag nog een heel stuk. Voor haar maakt het allemaal nog niet uit. Lekker lopen kan ze gelukkig nog steeds. Ik twijfel of ik als grap mijn zus een berichtje zal sturen met de vraag of ze al een bod heeft op het huis maar ik stuur wel een berichtje dat ik blij ben dat het er al zo snel allemaal op staat. Nu eerst lekker even lopen. Ondertussen mijmer ik over alles wat er gebeurd is de afgelopen week.

Ik loop eerst het korte rondje maar omdat het goed gaat neem ik het lusje via de koetjes. Ik zie ze bijna niet door de mist maar de kalfjes worden al groter zie ik. Daarna besluit ik door te lopen en via een omweg over de dijk terug te lopen. Even snel een kiekje van woefje tegen de achtergrond van de mist en andere koetjes en weer verder.

klik voor groot

Na ruim 10 km staan we weer voor de deur. Lekkerder en verder gelopen dan ik dacht en wat gaat het toch snel als je gewoon even start vanaf huis voor een rondje hoe kort ook!
Overigens krijg ik niet veel later inderdaad een berichtje dat er een bod ligt op het huis. Binnen een uur dus dat is erg snel! Afwachten maar hoe dat nu verder gaat lopen.

Morgen weer!

gegevens:

* 10 km
* 10 graden

september 159 km – 2017 totaal 2.184 km