Dagelijks archief: maart 10, 2016

10.03.2016 – beadnell – 7 km

**10.03.2016 – beadnell – 7 km**

Vandaag start de dag heel grijs en somber. Ik ga ook een lekker middag dutje doen want ik mis niks aan het weer vandaag hier. Maar ruim na de middag klaart het ineens op. Een mooi gelegenheid om even snel met de drone bij Seahouses wat opnames te maken van het haventje. Weer eens wat anders!

Daarna twijfel ik even wat ik zal doen. Hier een stukje lopen vanaf Seahouses? Ik heb mijn renkleding aan dus ik kan overal heen. Maar ik besluit tot een heel kort rondje op Beadnell en dat loop ik snel even samen met woef. Langzaam komt de nevel het land binnen en dat ziet er mooi uit met het laatste zonlicht dat er toch nog even is. het voelt ook warm.

Woef is goed opgeknapt van de rustdag gisteren toen ik alleen op pad was, want ze is heerlijk aan het lopen en aan het snuffelen overal en ik zie haar hele stukken niet. Ik kom een andere loper tegen zonder hond maar op de terugweg kom ik hem weer tegen met hond. Nu heb ik geen hond want ze is heerlijk door de duinen aan het rennen. Ik kan haar zien dus ik wacht gewoon even totdat ze weer bij me is. Ik geniet daar erg van als ze het zo leuk heeft en zie dit liever dan dat ze achter me op mijn hielen of vlak voor me loopt. Laat haar maar lekker avonturieren!

Na een kleine 7 km staan we weer bij de auto. Prima middag zo met de drone en een kort loopje. Vanavond weer even lekker zwemmen en dan slapen en op naar een nieuwe dag.

gegevens:

* 7 km
* 12 graden

maart 123 km – 2016 totaal 900 km