Dagelijks archief: maart 30, 2015

30.03.2015 – ijsseldijk – 11,5 km

**30.03.2015 – ijsseldijk – 11,5 km**

Weer een rondje zonder woef vandaag. Ze is prima, maar een beetje rust kan geen kwaad. Hoewel het vandaag droog weer was, vertrok ik dus alleen voor mijn rondje. Omdat er een bloedvat gesprongen is onder mijn voet bij de teen moest ik eerst eens bekijken of het lopen uberhaupt wel ging en daarom koos ik vandaag voor de stuggere Rapa Nui. Dat ging op zich prima, ik had geen last van de plek maar wilde toch niet al te ver lopen vandaag. Gelukkig merkte ik direct dat het gebeurde eergisteren in de avond en kon dus meteen aan de gang met koelen en zorgen dat het allemaal niet uit de hand zou lopen. Dat lijkt dus gelukt.

Het was enorm winderig vandaag en als de wind een beetje draaide op de dijk werd ik soms bijna van de weg geblazen. Maar verder was het wel lekker met een flauw zonnetje en hoewel ik me te pletter verveelde langs de IJssel, was ik toch redelijk snel weer aan het einde van de run vandaag. Helaas sloeg de Mio totaal op tilt net als eergisteren en brak er een pinnetje van de band af toen ik probeer het horloge dan maar om te draaien om te kijken of dat wel werkte. Dat werkte dus niet alleen niet, maar dat zorgde er ook voor dat het ding nu niet meer om mijn pols blijft zitten. Ik had al twijfels over de nieuwe Mio, maar nu weet ik dus zeker dat deze niet goed werkt. Niet prettig als je op HF aan het trainen bent!

In ieder geval zit deze ronde er weer op. Eens beraden wat ik zal doen met de Mio. Vervelend is het wel. Op naar de volgende run dan maar weer. Waarschijnlijk met nog meer wind, want morgen wordt het helemaal stormachtig volgens de voorspellingen.

gegevens:

* 11,5 km
* 10 graden – winderig

mrt 333 km – 2015 totaal 1.056 km