28.02.2014 – parcoursverkenning: seahouses fields – 6 km

**28.02.2014 – parcoursverkenning: seahouses fields – 6 km**

Vandaag een kort rustig rondje voor de grote run van morgen. Ik besloot om nog even het laatste stukje te lopen door het veld. Altijd een leuk rondje en bovendien weer een stukje van de route gezien. Het is prachtig weer en de voorspellingen voor morgen zien er ook prima uit met rustig droog weer en weinig wind. Dat belooft dus veel goeds. Vanmiddag nog even kijken waar de finish nu precies loopt bij het kasteel en ik ben er klaar voor.

klik voor groot

Alles voet eigenlijk lekker, ik voel me sterk en fit. Grappig genoeg denk je van alles te voelen aan kuiten, enkels etc. mar dat is omdat je nu overal op let denk ik. Straks na de run heb ik nog een laatste Bowen behandeling en daarna ga ik lekker een uurtje slapen. Ik ben best zin in de run eigenlijk en ik ben ontzettend benieuwd hoe het zal gaan. Ik ken de route, ik heb de afstand getraind, alleen is het nu een combinatie van de ondergrond (strand, rotsen weg, grasland, modder etc) en de afstand en dat is voor mij de eerste keer. Ik neem eigenlijk gewoon aan dat als ik heel rustig doe en mijn plannetje volg (RWR meteen vanaf het begin), dat er dan niets kan gebeuren. Een volgende keer komt de snelheid dan wel weer. Misschien finish ik laatste, daar ga ik eigenlijk wel van uit maar dat kan me weinig schelen. Zeker als ik ook nog met waf kan lopen op de route, lijkt me dat een ontzettend leuke ervaring. Dit wilde ik graag, lopen in dit mooie gebied en lol hebben maar dan wel met een uitdaging. Nou kom maar op dan!

Vandaag hobbelen we rustig door het veld en over de weg. Het is echt heerlijk. Ik wil wel verder en meer, maar voor nu even niet meer. Gek idee dat ik morgen al onderweg ben voor een heel lang stuk.

Op naar morgen dan maar!

edit in de middag zullen we ontdekken dat de laatste lus ineens omgedraaid is. Ik loop dus vandaag precies tegen de richting in. Dat is jammer want ik heb alles zo voorbereid en gevisualiseerd. Ik maak dan ook opnieuw fotos onderweg en ram snel de video in elkaar met de nieuwe route zodat ik in de avond nog even kan bekijken hoe alles loopt.

klik voor grootGegevens:

* afstand: 6 km
* temp 10

februari 228 km – 2014 totaal 456 km

Een gedachte over “28.02.2014 – parcoursverkenning: seahouses fields – 6 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.