01.10.2013 – lincolnshire – 8 km

01.10.2013 – lincolnshire – 8 km

Vandaag een rustig rondje na de marathon van afgelopen zondag. Ik heb echt nergens last van, en ik ben benieuwd of ik mijn knie nog voel na het gerommel met de schoenen. Ik besluit om het rondje door het veld hier te doen. Beetje op en neer, maar wel lekker lopen met een klein stukje verharde weg.

Het is niet echt super lekker weer, maar wel heerlijk om te lopen. Woeffie heeft er ook wel zin in na aanvankelijke aarzeling maar later bleek dat ze gewoon heel nodig iets moest doen. Ook alweer opgelost en zo hobbelen we alweer lekker door de velden. Ik weet inmiddels de weg dus een kind kan de was doen.

klik voor groot


Het lopen gaat prima, ik heb een heel klein beetje stijf gevoel in mijn bovenbenen maar dat is eigenlijk meteen al verdwenen als we lekker aan het lopen zijn. Omdat het zo mooi is, kan ik het echt niet laten om wat plaatjes te maken onderweg. Achteraf is het zo jammer dat ik mijn camera niet bij me had onderweg op de marathon!

klik voor groot

Ik geniet met volle teugen. Raar idee dat ik tijdens het vorige rondje de 42 km run nog moest doen. Nu is het al gelopen en merk ik nergens iets van. Kan misschien ook niet op het trage tempo dat ik had, maar toch. Het is en blijft een beste afstand. Hoe het ook zij, ik heb nog steeds veel plezier in het lopen. Kom maar op met alle volgende rondes en plannen.

klik voor groot

Gegevens:

* totaal: 7,6 km
* temp: 15 graden
* HR niet gemeten

oktober 8 km – 2013 totaal 1.513 km

Een gedachte over “01.10.2013 – lincolnshire – 8 km

  1. Wendy

    Ik kwam even kijken of je verslag al zo ver was. Wat een mooie foto’s inderdaad. En wat goed dat je alweer stukje gehobbeld hebt.

Reacties plaatsen niet mogelijk.