27.09.2013 – lincolnshire – 4,5 km

**27.09.2013 – lincolnshire – 4,5 km**

Vandaag staat er helemaal geen rondje op het programma vanwege de lange run aanstaande zondag en omdat ik gisteren al lekker liep, maar omdat ik toch de nieuwe schoenen nog even extra over de weg wilde inlopen, besloot ik tot een ultra kort rondje. Daarvoor trek je normaal niet eens de renkleding aan, maar vandaag dan toch maar wel even snel.

Het is lekker weer en het belooft weer een zalige dag te worden. Om even aan alles te wennen, doe ik mijn rugzak om met volle waterzak en prop ik mijn zakken vol met een camera en navigatie om de gelletjes na te bootsen. Even testen of alles werkelijk goed zit en zo gaan we op pad voor dit ukke rondje.

Woef vindt het leuk natuurlijk want dit is – ondanks het vroege uur – al het tweede ommetje vandaag. Ze moet over de weg even aan de riem en snel maken we een kiekje.

Daarna op pad en de schoenen lopen prima. We maken een ommetje over de weg, even langs de farm over een overhard stukje en weer terug over de weg. Ik probeer even vaart te maken ondanks dat ik uphill moet en dat voelt ook allemaal prima. Veters lijken inmiddels ook goed te zitten en alles voelt nu goed. Geen idee natuurlijk hoe de schoenen voelen na 42 km zondag als het (wederom) warm weer is en ik er al enkele uren op heb zitten. Maar dat merken we dan wel weer. Eigenlijk wil ik stiekum nog een rondje door de velden maken, maar dat lijkt me niet verstandig. Na zondag dan maar weer. Voorlopig staat alles op groen voor zondag.

Gegevens:

* totaal: 4,5 km
* temp: 12 graden – zonnig
* HR niet gemeten

september 155 km – 2013 totaal 1.463 km