18.11.2010 – hitland

18.11.2010 – hitland

Gelukkig werkt de Garmin nu weer goed, ook al mislukte de eerste upload. Maar toen ik me had omgekleed was toch alles netjes uitgelezen dus dat zit wel goed denk ik. het was mijn eerste rondje weer sinds het Sauerland en ik vond het best gek. Saai, niet echt zo mooi als Duitsland. Maar ik ben duidelijk wel krachtiger geworden want het was een tamelijk snel rondje (4 sec/km sneller dan mijn snelste rondje en ook nog langer). Waarschijnlijk vond ik het daarom ook best zwaar eigenlijk. Ik bedacht dat het wonderlijk was dat ik ‘met gemak’ vorige week rondjes van 16 en 19 km liep. Onbegrijpelijk. Maar goed, een vreemde omgeving die mooi en spannend is, werkt vast mee.

Gegevens:

* totale afstand 8,08 km
* temp 5 C
* gem BPM 134

rondje in google earth openen

november 92 km – 2010 totaal 1.404 km