14.11.2010 – sauerland dag 7

14.11.2010 – sauerland dag 7

Helaas zal ik van dit rondje geen GPS data hebben en dus ook geen rondje kunnen laten zien. Ik ben nog steeds aan het proberen iets te redden van de rondes van de afgelopen week, en inmiddels heb ik de rond van 14 november eraf gehaald om te kijken waar de storing nu zit. Ik heb nog steeds een kleine hoop dat er alsnog iets af komt. Op zich is dit hetzelfde rondje als de vorige keer op de laatste dag in het Sauerland, dus echt spannend was het niet. Het was tamelijk droog weer, en het was redelijk begaanbaar allemaal qua paden ondanks de zware regenval. Vond het nog steeds vrij zwaar, daar waar het pad ineens omhoog loopt vanaf de splitsing met de zwarte route. Maar wel prima zo. Voor de duidelijkheid dan alleen maar de foto van de loipes.

klik voor groot

Gegevens:

* totale afstand 7,25 km
* temp 14 C
* gem BPM 135

Rode loipe rechtdoor, rechtsaf voor zwarte en blauwe route. De rode route liep ik op 08.11.2010, de zwarte route liep ik op 09.11.2010.

klik voor groot

klik voor groot

november 85 km – 2010 totaal 1.385 km