13.11.2010 – sauerland dag 6

13.11.2010 – sauerland dag 6

Helaas ook van deze run dus geen GPS gegevens en dus geen plaatje. Daar baal ik verschrikkelijk van. Het gaat erop lijken dat ook mijn mega run van 19,11 (die ik op de 11e liep) niet meer te redden is. De route van vandaag was namelijk een afgeleide van die route, omdat ik niet meer door het bos kon lopen vanwege de zware regenval. ik had gezien dat het laatste stuk (ongeveer 7 km) van de eerder gelopen route voor een groot gedeelte over asfalt en goed begaanbare paden zou gaan, dus koos ik voor deze route. In de avond reed ik met de auto richting dreislar en zag ik pas goed hoe ver het eigenlijk allemaal was. Ik zou zo graag het hoogteprofiel hebben willen zien maar dat gaat dus nu niet lukken helaas.

De hele dag regende het al en het was echt even doorbijten om te gaan starten. Er is niets viezers dan lopen met natte soppende schoenen en kousen. Jakkie. Maar ja, Z moet toch ook wandelen, dus uiteindelijk ben ik dan maar gestart om 12.35. Ik had het idee dat ik rond de 11 a 12 km zou gaan lopen door de laatste route van de megarun te doen, richting parkeerplaats terug te keren en vanaf daar terug te gaan naar het hotel. Maar dat werd uiteindelijk 8,91 km omdat ik lager in het dorp uitkwam, de hemel net opengescheurd was en de regen met bakken uit de lucht kwam vallen, ben ik toch maar direct naar het hotel terug gelopen. Daar heb ik meteen een lekkere douche genomen.

klik voor groot

klik voor groot

Ik heb heel even gescholen toen het zo keihard regende ineens, maar omdat ik al helemaal doorweekt was, had dat eigenlijk weinig zin en werd ik alleen maar koud, dus ben ik maar snel doorgerend richting hotel. Zatje was ook erg nat!

klik voor groot

Gegevens:

* totale afstand 8,91 km
* temp 12 C
* gem BPM 139