15.10.2010 – hoenderloo

15.10.2010 – hoenderloo

Vandaag alweer de laatste dag van de drie dagen hardlopen. Omdat ik eerder terug moest om de auto naar de garage te brengen, heb ik gekozen voor een rondje vanaf het hotel, naar de overkant waar de Varenna ligt. Ook een heel mooi bos met enkele wandelroutes die erg mooi leken. Ook hier moest Z aan de riem, maar dat was geen probleem. Hier waren de paaltjes wel overal te vinden, en omdat de route geen 7 km was, heb ik de kleine route er maar aan vast gekoppeld zodat ik toch nog aan een 8 km rondje ben gekomen. Uiteindelijk heb ik dus 37 km gelopen in de 3 dagen Veluwe. Geen slecht einde dus en een super mooie periode. Geweldig om in deze mooie natuurgebieden te rennen en te genieten.

Gegevens:

* totale afstand 8,53 km
* temp 11,5 C
* max BPM 152
* gem BPM 131

rondje in google earth openen