13.10.2010 – het leesten

13.10.2010 – het leesten

De stoute schoenen aangetrokken en twee nachten geboekt in een hotel met vouchers die ik via hotelkamerveiling had gekocht. Golden Tulip Victoria in Hoenderloo ligt prachtig, lekker in de bossen. Z mee, spulletjes in de auto en op pad. Ik had van te voren alles uitgezocht, en een mooie route uitgestippeld via afstandmeten. Sterker nog: ik had de route opgeslagen in de Garmin 405 en kon op die manier een rondje lopen op een kompas. dat ging erg goed, ik kon gelukkig goed de start vinden en ben maar één keer verkeerd gelopen. Het was een lange maar mooie route door bos en open veld. Het Leesten is een natuurgebied in Ughelen waar ook een hondenbos is waar honden los mogen lopen. Ik had dus geen idee wáár de hond weer vast moest, dus uiteindelijk heeft Z bijna het hele stuk losgelopen. Maar omdat zij zo bij me blijft, lijkt me dat ook niet echt een probleem. De laatste 3 km heb ik haar aan de riem gedaan en zo kwamen we weer aan op de startplaats. Ik had voor de zekerheid ook de startlocatie apart opgeslagen op de garmin, zodat ik eventueel weer hemelsbreed terug zou kunnen sukkelen. Back to start geeft namelijk een dezelfde route terug en dat wil je dus niet als je al een eind gelopen hebt en weer naar huis toe wilt.

Na de run een heerlijke tosti gegeten op het terrasje van de kiosk en genoten van het laatste zonnetje. Ik had echt geluk met het weer, want alle dagen bleven droog en mooi!

Gegevens:

* totale afstand 14,97 km
* temp 13,1 C
* max BPM 153
* gem BPM 135

rondje in google earth openen