28.09.2010 – rottemeren

28.09.2010 – rottemeren

Vandaag voor het eerst naar de Rottemeren geweest. Het was tamelijk mooi weer, en ik had wel zin in een wat langer rondje dan normaal. Het werd weer tijd voor een >10 km ronde. Dan maar op vreemd terrein. Nadeel van de Rottemeren is het feit dat je door moet lopen, omdat je niet meer terug kunt, als je eenmaal over de helft bent langs het water. Afsnijden is er ook niet meer bij, alleen in de zomer als het pontje vaart. Eerst maar eens de auto parkeren. Ik heb langer geleden een rondje geprobeerd, maar toen wist ik niet goed waar ik eigenlijk heen moest, dus dat werd die dag niets. Nu dus goed gekeken van te voren en nog eens goed op het bord gekeken bij de startplaats. Daarna lekker van start gegaan.

Het ging eigenlijk wel goed, lekker rustig aan gedaan en rond het meer gesukkeld. Ik wist immers niet zeker hoe ver het nou echt was, en of ik werkelijk aan het einde weer eromheen zou kunnen. Maar dat kon gelukkig en ook al was de weg opgebroken aan het einde en moest ik ineens langs de weg lopen in plaats van over het fietspad, het was een zeer geslaagd rondje. Voor herhaling vatbaar en nog iets uit te breiden ook.

Gegevens:

* totale afstand 10,93 km
* temp 12,7 C
* max BPM 157
* BPM 141

<

rondje in google earth openen