16.09.2010 – blaricum heide

16.09.2010 – blaricum heide

Vandaag moest ik richting het Gooi om iets op te halen en aangezien het lekker weer was, heb ik mijn schoenen maar meegenomen. Ik bofte geweldig met het weer, want tot net voor het einde bleef het droog weer. Toen ik bij het einde van de route kwam begon het ineens te gieten en ben ik maar teruggerend naar de auto. Het was erg mooi en hardlopend ben je dus veel sneller aan de andere kant van het terrein dan wandelend, zoals ik vroeger met de honden deed. Ik ben voor het grootste gedeelte in het losloopgebied gebleven, en ben alleen teruggelopen via de heide met Z aan de riem. Mooi en zeker leuk om andere delen van de heide daar ook te doen. De pauzes zijn alleen punten waar je hekjes open en dicht moet doen, Z aan de riem moet doen etc.

Gegevens:

* totale afstand 10,56 km
* temp 10,1 C

rondje in google earth openen