02.07.2012 – garderen dag 2 – 8 km

02.07.2012 – garderen dag 2 – 8 km

Vandaag de tweede dag. Eerst weer heerlijk ontbeten en daarna weer geluierd. Dat is dus vaste prik. Daarna weer heerlijk gezwommen. Tussendoor heb ik nog veel gewandeld met de hond in de bossen hier. In de middag was ik zo moe dat ik even een tukje heb gedaan.

Tussen de middag weer vaste prik bij de ijssalon een heerlijke tosti met een ijsje gegeten. Ben benieuwd wat de weegschaal hiervan vindt. Ik vond het lekker in ieder geval. het heeft ook wel wat om zo lekker met beessie op een terrasje te genieten van alles wat ik kan doen.

klik voor groot

Aan het einde van de avond besloot ik dan maar mijn kortere rondje te gaan doen. Ik moet immers toch met de hond wandelen dus dat komt goed uit. Wie weet zou ik nog wat wildlife zien zo tegen de schemering. Helaas bleek dat niet het geval.

klik voor groot

Omdat ik niet wilde verdwalen en gewoon wilde kijken hoe het allemaal zou gaan zo in de warmte heb ik een heel raar kris kras rondje gedaan. Maar uiteindelijk werd het een rondje van 8 km en dat was ook wel OK.

Na de run heerlijk nog een uurtje gezwommen en lekker gaan slapen. Morgen weer een langere run samen met S. op de fiets!

rondje in google earth openen

Gegevens:

* totaal 8 km
* temp 17
* HR gem 129

juli 23 km – 2012 totaal 1.178 km