03.07.2012 – garderen dag 3 – 14,5 km

03.07.2012 – garderen dag 3 – 14,5 km

Vandaag de laatste dag alweer in Garderen. Nou ja, ik ga morgen pas naar huis maar vandaag de laatste loopdag. Deze keer willen we weer rond de 15 km lopen, want drie dagen achter elkaar lijkt me zo wel genoeg. Het lopen door het bos is heerlijk maar toch iets anders dan over de weg met al die hobbelpaden en ruiterpaden met los zand. Grappig genoeg heb ik echt nergens last van tot nu toe. Het zwemmen werkt vast ook mee en ik heb keurig na iedere loop gekoeld.

De dag begon wederom met lekker eten en zwemmen. Daarna komt S. en gaan we op pad voor een lunch (het lijkt wel alsof ik alleen heb zitten eten maar dat is niet zo).

Aan het einde van de middag gaan we op weg voor de run.

Het is wederom heel warm weer maar in de bossen is het zalig. S. heeft meteen al last van zadelpijn na de rit van zondag maar naarmate we verder komen, gaat dat ook steeds beter. Kwestie van wennen.

klik voor groot

Ook al zien we op veel plekken plaatsen waar zwijnen duidelijk hebben staan graven en staan wroeten, zien we ook deze keer niks. Best jammer. Ook deze keer loop ik op het kompas van de Garmin en dat werkt uitstekend. Zonder kompas was ik zeker niet goed uitgekomen en ik was ook heel verrast toen ik de route bekeek naderhand. Een keurige ronde die ik niet beter zelf had uit kunnen zetten. Het werkt dus echt, als je maar weet hoe het werkt met die Garmin 610.

klik voor groot

Aan het einde van de run zijn we weer heerlijk gaan luieren op het terras in het dorp en daarna zijn we weer lekker gaan wandelen met de hond. In de avond een tweede keer zwemmen en daarna lekker gaan slapen.

Zo komt er een einde aan drie dagen heerlijk lopen, zwemmen en wandelen (en eten). Zaterdag vertrekken we naar Londen voor de British10KLondon. Vandaag hoorde ik dat ik toch mag starten dus dat is fijn. Ik ben benieuwd hoe druk het is en…. of ik het shirtje pas dat je verplicht aan moet hebben!

rondje in google earth openen

Gegevens:

* totaal 14,5 km
* temp 21

juli 37 km – 2012 totaal 1.192 km

Een gedachte over “03.07.2012 – garderen dag 3 – 14,5 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.