14.09.2017 – fulletby – 10 km

Gisteren zijn we terug gekomen van onze tweedaagse fietstocht. De verslagen volgen nog. Vandaag ga ik weer op pad voor een kort rondje met wafje. We gaan alweer bijna weg hier en dat is jammer. Maar we hebben twee mooie fietstochten van 2 dagen gemaakt en daar hebben we altijd weer mooie herinneringen aan. Het was ook leuk om te zien dat we al op veel plekken gelopen hebben hier.

Ik weet eigenlijk niet wat ik wil gaan lopen. Eigenlijk gewoon simpel twee rondjes om de farm eigenlijk en zo begin ik de ronde ook. Het gaat wel aardig ondanks het fietsen en als ik na het eerste rondje langs de afslag naar Belchford kom, besluit ik alsnog het rondje naar Belchford te maken.

klik voor groot

Eerst dus via het weiland en de klimmetjes even naar het dorp en vanaf daar terug over de Viking Way. Daar ontmoet woefje het schaapje weer.

klik voor groot

Maar het laatste stukje is lastig te lopen. Het gras is inmiddels lang(er) en alles is bijna onzichtbaar qua hobbels en kuilen. Ik geef op het laatste weiland er de brui aan en wandel het laatste stukje. Dat is eigenlijk te koud omdat het een beetje waait en ik doe er ook veel te lang over. Als ik nou gewoon dat dubbele farm rondje had gedaan was het veel fijner geweest eigenlijk.

Na ruim 10 km staan we weer voor de deur. Een beetje sikkeneurig van het stomme rondje. Ik heb het nog koud gekregen ook.

Overmorgen lopen we hier al het laatste rondje. Dan zal S. weer meefietsen omdat we dan het huisje al uit moeten zijn. Ik ben benieuwd of het droog is want het is niet meer zulk fijn weer als tijdens de fietstocht!

gegevens:

* 10 km
* 15 graden

september 81 km – 2017 totaal 2.105 km