28.11.2011 – hitland 11 km

**28.11.2011 – hitland 11 km**

Vandaag een rondje zonder doel of speciale training. Gewoon genoten van het weer. Onderweg nog een rare ontmoeting met een dame die het nodig vond haar enge grote duitse herder op me af te laten rennen. Ik had Ztje al aan de riem gedaan omdat ik die engerd in de verte zag. Toen ze geen aanstalten maakte om de hond aan te lijnen besloot ik om te keren en via de andere kant terug te lopen. Maar helaas hoorde ik toen al snel voetstapen en gehijg achter me. Ik schrok me rot. Toen ik langs de dame liep daarna, mompelde ze iets over ‘niet met honden werken’. Toen ik beleefd vroeg wat ze zei, liep ze door….. Ik riep nog wat naar haar en toen draaide ze zich om en beet me toe of ik ‘nog een heel gesprek wilde ofzo’. Ik heb haar maar gezegd dat zij misschien eens met mensen moest gaan werken. Ik snap niet waarom die mensen altijd zo raar moeten doen, zeker niet als ik beleefd blijf en last heb van haar hond. Heel merkwaardig. Ook al deed die hond uiteindelijk niets engs, ik moest er wel voor stoppen omdat dat beest achter me aan kwam rennen. Zucht.

Morgen eens kijken wat ik zal doen. Misschien toch even intervallen en dan een beetje kort. Mijn runningmate moet wat extra aandacht nu er ineens een kleine pup hier ronddartelt en ook extra aandacht vraagt. Lekker met mij een stukje lopen zonder lastige pup aan je oor is dan wel lekker denk ik.

Gegevens

* totaal 11 km
* HR max 154

november 161 km – 2011 totaal 1.859 km

2 gedachten over “28.11.2011 – hitland 11 km

  1. max

    Nou het was echt heel vreemd, ik snap niet waarom de vrouw zo onbeschoft ging doen. Bovendien denk ik dat wanneer je met honden traint, je het ook nie goed zou moeten vinden om een hond van grote afstand naar een loper (met hond) toe te laten rennen. Ik weet dan wel hoe laat het is en ga niet doorrennen als zo’n beest achter me aan komt rennen. Dat hij verder niets deed (tot mijn verrassing) kan wel gewoon toeval zijn :-( Niet prettig. Ik zorg er altijd voor dat anderen geen last van mij of mijn hond hebben.

Reacties plaatsen niet mogelijk.