26.10.2016 – roeibanen – 14 km

Vandaag wil ik eigenlijk een MAF test doen op maximale MAF van 138. Maar als ik bij de roeibanen ben, vraag ik me af waarom ik niet een MAF test loop op maximaal 130 als eerste uitgangspunt. Op zich deed ik dat eigenlijk twee weken geleden al in aanloop naar Amsterdam maar vooruit maar. Het zal wel ongeveer vergelijkbaar zijn voor zover je een loopje kunt vergelijken. Nu meer wind dan toen en nu zonder woef, en vorige keer met woef. Maar ik ga toch gewoon van start. Eerst de warming up en daarna eerst een mile rustig op RWR. Daarna start ik de kern van 5 miles op maximaal 130. Dat gaat de eerste mile prima maar ik ben blijkbaar te snel gestart want de volgende miles moeten een stuk langzamer. Dat is op zich OK maar ik vind het verschil wel erg groot eigenlijk.

Omdat ik na de 5 miles nog lang niet bij de parkeerplaats ben, koppel ik er nog een mile aan vast waardoor mijn continu lap langer wordt. Dat is een mooie start voor de 15K medio december. Prima zo en na 14 km sta ik weer bij de auto. Gauw naar wafje toe. Ze had best meegekund denk ik want ik ben bijna geen honden tegengekomen maar zo is het ook wel goed. Heeft zij ook even rust en ik hoef niet steeds om te kijken wat ze allemaal aan het doen is.

Op naar de volgende run

gegevens:

* 14 km
* 12 graden

oktober 258 km – 2016 totaal 3.362 km