28.10.2016 – hitland – 12 km

Gisteren kwam het er niet meer van om te gaan lopen vanwege nascholing. Vandaag wilde ik eigenlijk naar Garderen voor een run maar daar had ik ineens geen puf meer voor. Ik had eigenlijk helemaal geen zin meer maar toen ik mijn fietsje zag staan, besloot ik eerst maar een stuk te gaan fietsen. Na 46 km stond ik weer voor de deur en aangezien woef toch uit moest, kleedde ik me meteen maar om in renkleding en ging ik weer op pad voor een runnetje. Ik was nu toch weer lekker opgeladen door het fietsen!

Vreemd genoeg miezerde het toen ik vertrok en dus startte ik met een te warm giletje. Het viel op zich wel mee, maar ik had helemaal geen giletje nodig gehad tijdens het lopen en de tight was ook zeker niet nodig. Maar goed, ik was nu eenmaal aan het lopen en alles voelde prima. Ik kon eigenlijk wel gewoon lekker door blijven lopen, maar aangezien woefje ook weer moest eten, vond ik het na 12 km welletjes. Maar ik had helemaal niet gedacht dat ik zo lekker zou lopen eigenlijk. Mijn hartslag was wel iets verhoogd nog na het fietsen maar ik vond het nog wel meevallen eigenlijk gezien het tempo en het voelde goed. Ik had tijdens fietsen ook een beetje op cadans gelet dus misschien liep het daarom wel zo makkelijk nu. Geen zware benen in ieder geval.

Vandaag droeg ik trouwens Jobst compressie kousen die ik vandaag binnenkreeg om te testen via Butik21. Ik heb ze ook tijdens de fietstocht gedragen en toen zaten ze goed. Ook tijdens het lopen zitten ze prima. Ze zakken niet af, hebben een fijn voetbed en geven voldoende compressie. Natuurlijk moet ik de kousen eerst een aantal keren dragen en uitproberen maar de eerste indruk is alvast goed. Reviews volgen binnenkort!

Op naar de volgende run.

gegevens:

* 12 km
* 15 graden

oktober 271 km – 2016 totaal 3.374 km