27.10.2011 – sauerland dag 3 – 13 km

27.10.2011 – sauerland dag 3 – 13 km

Vandaag de derde dag. Ik ga vandaag richting een andere plaats, dichter naar de grens en nadat ik genaaid was met de rekening ben ik vertrokken voor de laatste run hier in Hoch Sauerland. Het is gelukkig droog met een waterig zonnetje, dus dat is al niet slecht. Ik heb als plan een korte route te doen, en dan herten te gaan kijken in het natuurgebied hier in de buurt om vervolgens naar het andere hotel te gaan.

Toen ik even op weg was en de splitsing tussen de blauwe en rode route zag, besloot ik alsnog voor de rode (langere) route te gaan. Ztje deed het prima en we konden rustig aan doen.
Vorig jaar liep ik ook deze route, toen op de eerste dag net na aankomst. Ik herinner me nog dat het lekker liep, en dat er in het hoogste gedeelte natte sneeuw lag ergens. Dat was toen wel apart. Ik liep toen aardig door met de naderende schemering en was vrij snel weer terug. Ik zou hier ook zeker niet mis kunnen lopen, omdat alles mooi uitgezet is met grote gekleurde pijlen en dat is ook wel erg prettig voor de verandering.

De route was bekend en wel weer mooi. Maar toch… er knaagde iets en ik weet nog steeds niet waarom. Achteraf denk ik echt dat het door de schoenen kwam. Die mogen na deze runs met pensioen. Veel te vroeg maar er is echt iets niet goed, net alsof er totaal geen demping meer inzit.

Verder was het wel mooi en verliep de run zonder problemen eigenlijk. Weinig foto’s deze keer, want een bos is een beetje bos en er waren geen spectaculaire uitzichtspunten.
Na de run omgekleed in het hotel en op weg naar de herten. Dat viel ook een beetje tegen ten opzichte van vorig jaar toen ik geweldige hertenmannen kon fotograferen!
Op naar het volgende hotel in een nieuwe omgeving. Ik wist al dat ik daarvoor een stukje met de auto zou moeten rijden, en was zeer benieuwd.

Klik voor groot (navigeren kan gewoon via de pijltjes toetsen)


Gegevens:

* totale afstand 13 km
* HR max 156
* temp 10

rondje in google earth openen

oktober 154 km – 2011 totaal 1.670 km