Edinburgh – Half marathon – May 27, 2012

**Edinburgh – Half marathon – May 27, 2012**

Ik vind het altijd tricky om dit soort dingen zo ver van te voren al te plannen en te boeken maar vooruit maar, anders is het straks vol en er zal toch ook getraind moeten worden. Dus dan maar definitief knopen doorgehakt en het niet alleen maar bij een idee gelaten. Ik schreef me dus net in voor de halve marathon in Edinburgh in mei 2012. Ja, dat is maar liefst 8 maanden vanaf nu! De fee is betaald (schok!), de cottage is geboekt. Het enige nadeel is dat alle leuke dingen die we in die omgeving wilden doen nu voor het event moeten plaatsvinden, omdat de periode na 27 mei blijkbaar samenvalt met ‘half term’ vakanties, en alles dus niet alleen peperduur is, maar ook al vol is! We gaan dus uiteindelijk bijna meteen na de marathon weer naar huis. De Gannets en Puffins bekijken en fotograferen wat we zo graag nog eens wilden doen, moet dus maar ervoor. Ben benieuwd hoe het gaat worden allemaal. Een heel ander parcours dan de Robin Hood marathon, vlakker dus dat valt mee.