23.08.2016 – hitland- 12 km

23.08.2016 – hitland – 12 km

Vanmiddag heb ik weer een stukje op de racefiets gereden. Het was een hele warme dag ineens maar op de fiets valt dat dan alleszins mee eigenlijk. Het ging prima en ik koos hetzelfde rondje als zondag. Dat ken ik nu en daarmee kan ik rustig opbouwen. Niet te gek doen ineens. Na het uitwasemen ben ik met S. op pad gegaan voor een looprondje. Ik was benieuwd hoe woef dat zou vinden met dit warme weer dus de doggyride ging voor de zekerheid weer mee. Nu kon ik eens goed kijken wat S. nu precies voor schade heeft toegebracht aan het doek gisteren en dat viel me niet mee. Ik heb werkelijk geen idee hoe hij dat nu voor elkaar heeft gekregen eerlijk gezegd. Flink kapot in ieder geval. Morgen komt er een nieuwe huif……

Maar genoeg over de kar, we zouden nu een stukje gaan lopen en we gingen dus vol goede moed op pad. Hoe zou dat voelen zo snel na het snelle fietsrondje? Eigenlijk wel prima. Het was lekker lopen zo op de late avond. Eigenlijk was het meer het late tijdstip en de invallende duisternis die ons naar de auto deed teruglopen dan iets anders.

De ondergaande zon was ook weer prachtig natuurlijk en tussen de vogels ontdekten we weer een purperreiger vandaag. Op naar de volgende run dan maar weer.

gegevens:

* 12 km
* 26 graden zonnig

augustus 191 km – 2016 totaal 2.704 km