14.08.2016 – garderen – 10 km

Gisteren hebben we 15 km gelopen en 35 km gefietst. Vandaag vertrekken we weer maar we gaan eerst nog een stukje lopen. Eerst even rustig wakker worden….

klik voor groot

Omdat we geen haast hebben, luieren we rustig wat rond de tent en eten ons ontbijtje. In juli en augustus is de winkel van de camping hiernaast geopend op zondag en S. haalt op de fiets even verse broodjes. Dat is dus wel smullen zo lekker buiten!

klik voor groot

Maar op een gegeven moment wordt het toch wel tijd om eens wat te gaan doen en aangezien wafje ook moet eten, vertrekken we voor ons korte rondje. De doggyride gaat mee, omdat we niet weten of woef het wel leuk gaat vinden vandaag na alle runnetjes en tochtjes. Overigens blijkt zij het beter te doen dan wij want is vrolijk en blij!

klik voor groot

We lopen maar een kort rondje via de natuurcamping in Drie en weer terug. Dat is precies 10 km en dat is ook wel genoeg voor nu. Overigens zijn de modderspetters eigenlijk best goed uit de broek van S. gegaan zonder gedoe. Prima broeken dus!

Als we terugkomen bij de tent, gaan we nog even wat eten en daarna gaan we rustig opruimen. We konden gelukkig alles nog even laten staan dus we kunnen nog even lekker niksen en rommelen buiten. Altijd weer prettig.

klik voor groot

Gisteren hebben we op de camping kersen en frambozen gekocht en die eet ik nog even samen met wafje op. Zij vindt dat wel lekker maar ik moet de pitjes eruit peuteren voor haar natuurlijk. Daarna gaan we opruimen. Als we alles weer hebben ingepakt, rijden we de boel weer met de doggyride naar de auto. Zo komt er weer een einde aan een gezellig weekend buiten bezig zijn. We gaan nog een in het dorp wat eten bij de ijssalon en rijden daarna naar huis. Als ik werkelijk komende week wil fietsen, dan moet ik nog wel het een en ander regelen want dan zou ik morgen alweer moeten vertrekken. Eens kijken of dat plannetje ook werkelijk gaat lukken dan…

gegevens:

* 10 km
* 18 graden