13.08.2016 – garderen – 15 km

Dit weekend gaan we weer wat lopen en fietsen in Garderen. We hebben alles snel ingepakt en gaan op weg voor ons rondje. Eerst even lopen en daarna alles opbouwen, luieren en wat fietsen.

klik voor groot

We lopen gewoon ons vertrouwde rondje richting de heide en ik ben benieuwd of er al wat paars te zien is zo her en der. De doggyride is niet mee omdat ik vermoed dat woefje gewoon lekker mee kan lopen en dat blijkt ook zo te zijn. Ze vindt het allemaal weer leuk en loopt lekker voor ons uit en is vrolijk en blij.

De heide is inderdaad al behoorlijk paars maar er staat best veel gras tussen.

klik voor groot


We lopen langs de schaapskooi en zien op de heide de kudde staan met de herder. De schaapjes mogen wel even doorgrazen om de heide weer wat vrijer te krijgen zodat we meer van het mooie paars te zien krijgen….

klik voor groot

Omdat het best nat is geweest, is het zand terug richting het bos redelijk goed te doen op de fiets. Deze keer geen schelden achter me omdat het lastig is om te fietsen. Hoewel…..
Het lopen gaat eigenlijk verder heel gemakkelijk. Na de heide en het zand lopen we weer terug richting het bos, steken de weg weer over en lopen het laatste stukje terug naar Garderen. Gesneden koek inmiddels maar het blijft mooi.

Als we op de camping aankomen, rijden we alles in de doggyride naar ons plekje en gaan opbouwen.
We hebben de koelbox weer bij ons met allerlei lekkere hapjes voor vanavond maar eerst gaan we even een stukje fietsen nog!

klik voor groot

gegevens:

* 15 km
* 20 graden

augustus 125 km – 2016 totaal 2.638 km