10.08.2016 – hitland – 8,5 km

**10.08.2016 – hitland – 8,5 km**

De hele dag heb ik veel gezeten (met elk half uur even een korte pauze met beweging omdat het anders niet gaat). Ik was bezig om een fotoboek klaar te krijgen voor de verjaardag van S. morgen. Na ruim 11 uur ploeteren is dat inderdaad klaar en kan ik op de ‘verzend’ knop drukken om te laten printen. Pffff klus geklaard. Maar eigenlijk wil ik wel heel graag nog even lopen en S. gaat mee op de fiets. Het is al vrij laat en we hebben niet veel tijd maar het is wel even fijn om naar buiten te kunnen nu.

We kiezen voor 1000-tjes op tempo en dat gaat eigenlijk heel goed. Maar deze keer loop ik ook zonder rugzak en dat voelt natuurlijk heel erg prettig zo. Het weer is prima overigens dus dat zit ook mee. Het is veel warmer dan gepland en ik start dus ook met een giletje dat ik gelukkig snel aan S. kan geven. We lopen dus niet tussen de bomen door omdat dat veel te warm lijkt maar slaan direct linksaf naar het open gebied.

klik voor groot

De 1000-tjes gaan allemaal in mooi tempo en de laatste loop ik echt even door. Na ruim 8,5 km staan we weer bij de auto. Lang geleden dat ik zo’n kort rondje liep!

gegevens:

* 8,5 km
* 19 graden

augustus 89 km – 2016 totaal 2.603 km