23.07.2016 – garderen – 11 km

Vanmorgen ben ik naar Laren gefietst waar ik S en woef weer zag. Daarna zijn we samen naar Garderen gereden en hebben we de tentjes opgezet. Deze keer is ons doel niet zozeer veel lopen hier maar een beetje luieren en morgen met mijn ouders lunchen in Hoog Soeren. Maar ook al fietste ik al een heel stuk, vanavond gaan we zeker een stukje lopen hier.
Na aankomst gaan we eerst de tentjes opzetten en luieren. Het is niet bepaald rustig om ons heen maar de plek is prima want er is verder weinig beweging hier rond ons plaatsje waar we alleen staan.
We gaan eerst nog en woefje uitlaten en een ijsje eten in het dorp en daarna gaan we weer verder met luieren in het avond zonnetje. We doen dus ook nog iets anders dan rennen!
Maar aan het einde van de avond gaan we dan toch maar op pad voor ons rondje. Niet te lang en niet te snel maar lekker even loslopen na het fietsen is wel fijn. Het is prima te doen in het bos maar we gaan toch nog even terug naar de auto voor het koeljasje voor woef.

We lopen eerst over het bekende pad en slaan rechtsaf richting Drie. Daar lopen we even over de natuurcamping van Staatsbosbeheer om te kijken hoe dat er nu bij ligt. Ik vind het nog steeds niks. Het is rustiger wellicht maar het trekt me echt niet om een of andere reden. Niks aan gemist. Ik herken de route verder van een vorige keer en we slaan linksaf en weer rechtsaf en zullen straks rechtstreeks bij de ingang van de camping uitkomen. Ik heb het idee dat S. me niet helemaal gelooft maar het klopt echt en onderweg kunnen we nog een stelletje op weg helpen die niet weten waar ze staan op de kaart. Na een ruime 10 km staan we weer bij de tent en gaan we ons lekker douchen. We luieren nog even en gaan daarna lekker slapen.

77 km gefietst en ruim 10 km gelopen vandaag. Niet slecht voor dit oudje! Morgen een stukje fietsen en verder maar even zien wat we doen.

gegevens:

* 11 km
* 23 graden

juli 265 km – 2016 totaal 2.431 km

rapa nui – 216 km
hoka bondi b – 338 km
hoka clifton 2 – 149 km
hoka bondi 4 – 248 km
hoka stinson lite 2 – 569 km
hoka stinson trail – 655 km
hoka mafate speed – 48 km
minimus MT – 51 km
pure flow – 439 km
pure grit – 35 km
gel-lyte 33 – 25 km