21.04.2011 – renesse dag 2 route 2

21.04.2011 – renesse dag 2 route 2

Vanavond inderdaad nog een rondje gedaan. Ik had een mooie route uitgezet vanaf het hotel, ongeveer 8,3 km lang en deels door de duinen en deels over het strand. Ik was ontzettend verbaasd om te zien hoe het weggetje richting het strand eruit zag. Op Google Earth leek het een gewone straat maar het was een prima pad zonder auto’s. Ik heb een klein stukje door de duinen gedaan waar ik al eerder was geweest op de eerste dag, en waar in toen links af ben geslagen richting de helling.

klik voor groot

Al snel kwam ik weer uit bij de afslag richting het strand. het was zalig weer, nog best warm maar lekker zonder petje.

klik voor groot

Na het strand weer richting de duinen. Eerst langs de fietsenstalling en daarna weer over een mooi stevig pad dat wel erg stoffig was door de droogte. Dat pad liep eigenlijk super lekker.

klik voor groot

klik voor groot panorama

Ztje vond het allemaal prima en liep lekker voor me uit over het laatste stuk

klik voor groot

De terugweg klopte niet helemaal, ik liep wel langs het watertje maar ik kwam ergens anders uit dan gepland en dat betekende dus een korte omweg. Maar goed, wel de hele route gevonden, al was ik dus te vroeg gestopt voor het uitwandelen.

klik voor groot panorama

klik voor groot

Zief vond de duinen weer helemaal leuk en had totaal geen last van warmte. Toen ik terug kwam op de kamer ben ik als een speer nog even naar de supermarkt gegaan (kon nog net voor 8 uur) voor kwark en heb ik ook – heel slecht – een ijsje gehaald bij de lokale ijsboer die er prachtig uitzag. Het ijs heb ik lekker op de kamer opgepeuzeld. Smaakte prima maar na het rennen is dat eigenlijk niet echt goed. Hum. Nou ja.

Vanavond lekker slapen, eerst straks nog even met Ztje naar buiten en dan morgen weer een dag.

Gegevens:

* totale afstand 9,25 km
* temp 24 C
* gem BPM 122 max 148
* cadans gemiddeld 67 max 79

rondje in google earth openen

april 132 km – 2011 totaal 716 km
trailschoes 406
kayano 140 km

Een gedachte over “21.04.2011 – renesse dag 2 route 2

Reacties plaatsen niet mogelijk.