renesse totaal

renesse overzicht

Totaal liep ik bijna 38 km rond Renesse. Heb zoveel mogelijk geprobeerd op andere stukken te lopen en dat lijkt aardig gelukt zo. Het is allemaal niet helemaal gegaan zoals ik wilde, want door de warme heb ik weliswaar veel kilometers gemaakt in de twee dagen dat ik gelopen heb, maar in stukken geknipt. Maar achteraf was het wel prima zo en ben ik blij dat ik het zo gedaan heb want ik ben totaal niet moe en mijn voet is ook nog prima. Overigens alle kilometers gelopen op de kayano 15. Vreemd. Langzaam opbouwen maar. Het was leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Het weer was natuurlijk geweldig, iets te warm (voor Zief vooral) en lekker zonder wind. Tussendoor lekker op het terras een boekje gelezen, en veel geslapen.

rondje in google earth openen

Een gedachte over “renesse totaal

Reacties plaatsen niet mogelijk.