13.05.2016 – hitland – 7,5 km

**13.05.2016 – hitland – 7,5 km**

Vanochtend het laatste rondje in Nederland voor vertrek. Ik heb al het een en ander ingepakt gisteren dus een kort rondje nu moet nog wel lukken. Wafje moet toch ook lekker uit want zij zit de hele nacht weer in de auto tenslotte. Ik ga dus gauw op pad. Om 6.00 ben ik de automaat maar gaan openen want ik was toch wakker en rond 7.30 waren we dan op pad. Korter kan er niet tussen de maaltijd en het lopen zitten. Ik loop een beetje door en het is heerlijk weer. Zou ik ook lekker weer in Schotland gaan krijgen? De voorspellingen zien er niet al te best uit maar je weet nooit. Mooi en schoon is het er in ieder geval wel. Maar ik heb de afgelopen weken met veel plezier hier gelopen (en gefietst).

klik voor groot

Ik loop een kort en snel rondje en na bijna 8 km staan we weer bij de auto. Een inruimen nu en vanmiddag op pad.

klik voor groot

gegevens:

* 7,5 km
* 21 graden

mei 162 km – 2016 totaal 1.667 km