26.04.2016 – hitland – 12 km

**26.04.2016 – hitland – 12 km**

Vandaag ga ik veel later lopen dan gepland. Omdat ik twijfelde over het gevoel dat ik in mijn linkerbeen had, is dat alsnog onderzocht. Maar aan het einde van de middag was ik dan toch klaar om te gaan. En meer dan klaar, want ik wilde echt heel graag even naar buiten voor een frisse neus. Woefje ook en geheel in gevechtstenue gingen we samen op pad. Het heeft de hele dag niet anders gedaan dan waaien, hagelen en regenen maar tegen het einde van de middag, lijkt het toch redelijk droog te blijven. Maar voor de zekerheid heb ik een regenjack aan en heeft woef haar cloudchaser aan want gisteren was het echt bar en boos na afloop. Ze had het echt koud. Vandaag dus niet en gelukkig is het droog en blijft het droog. Ik ga rustig van start en loop weer 1000-tjes met een stukje stevig doorwandelen tussendoor. Ik heb (weer) als extra compressie de OS1st sleeve aan en dat zit prima. Overigens loop ik vanwege het koude weer gewoon weer lekker met mijn winter tight. Heerlijk. Dan maar een watje! Het lopen gaat prima. Woef heeft er ook zin in en is blij en fit. Elke 4 km smeer ik even vet op het pootje zodat het niet verweekt. Het vet geef net een beetje bescherming tegen het water en dat is goed voor het heling proces natuurlijk. Ze vindt het allemaal best als ze maar lekker mee kan lopen. Ik doe eerst het korte rondje en maak daarna een extra lusje naar de korte arm. Uiteindelijk staan we met 12 km weer bij de auto. Fijn rondje, ging allemaal heel makkelijk en het tempo was ook verrassend goed. Ik had geen HS meter bij me want dat zou ik toch niet kunnen zien door de mouwen van mijn jack. Op naar de volgende ronde dan maar weer.

gegevens:

* 12 km
* 5 graden

april 305 km – 2016 totaal 1.463 km