11.04.2016 – hitland – 20 km

**11.04.2016 – hitland – 20 km**

ronde 1 – 13 km

Gisteren had ik een rustdag en zijn we met de kano op pad gegaan. Dat was erg leuk en het weer was geweldig. Onderstaand twee foto’s met de drone gemaakt onderweg.

klik voor groot

Vandaag wil ik weer lekker lopen en deels met woefje. Het is mooi weer dus ik hoop niet dat het vanmiddag ineens te warm is, maar dat ga ik allemaal ontdekken vandaag. Ik vertrek dus in de ochtend voor mijn rondje alleen. Ik merk dat ik een beetje moeilijk op gang kom. Maar ik wil toch wel even iets serieus trainen want dat kan makkelijker zonder woef. Ik verman mezelf dus eventjes en ga van start. Ik zie wel hoe het loopt en gaat. En hoewel het waait, gaat het lopen eigenlijk wel goed en blijft mijn hartslag ook mooi in de zone. De eerste 3.000 zit erop en ik loop door. Gewoon nog een 1000tje. Maar ook die gaat heel makkelijk dus dan maar een 5.000 en zo hobbel ik rustig verder op mijn rondje zo loop ik verder en verder op mijn continu rondje. Ik moet toch weer even wat doen voor Edinburgh natuurlijk. Maar het lukt prima en ik ben eigenlijk heel erg tevreden. Tempo is niet verkeerd en het gemiddelde is ook prachtig. Ik loop nog ruim een kilometer door op RWR binnen MAF en na 13 km sta ik weer bij de auto. Dat was een lekker rondje. Nu vanmiddag nog met woef een stukje!

gegevens:

* 13 km
* 12 graden – zon

april 145 km – 2016 totaal 1.303 km

ronde 2 – 7 km

Het is de hele dag prachtig weer geweest en ik heb zelfs in de tuin gezeten in het zonnetje. Uit de wind was dat echt warm! Woef lag ook buiten in de zon en hijgde er soms op los. Als ze het warm kreeg, ging ze in de schaduw op de aarde liggen. Kuil graven en slapen maar. Stout maar wel lief. Ik twijfel aanvankelijk of het wel iets is met dit weer maar ik besluit toch te gaan voor een kort rondje en dat was een goede beslissing. De wind koelt alles flink af tijdens het lopen dus woef heeft werkelijk nergens last van en vindt het nog leuk ook. Het lopen gaat verder prima natuurlijk. Helaas geen bijzondere vogels gezien deze dag en dat is jammer. Ik ben benieuwd waar de ijsvogeltjes gebleven zijn, ik heb ze eenmaal nog gehoord maar verder niet meer. Maar ik weet dat ze ergens moeten zijn. Na 7 km staan we weer bij de auto met een dagtotaal van 20 km. Op naar de volgende run dan maar weer.

gegevens:

* 7 km
* 16 graden – zon

april 153 km – 2016 totaal 1.311 km

Een gedachte over “11.04.2016 – hitland – 20 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.