25.07.2015 – hitland – 12,5 km

**25.07.2015 – hitland – 12,5 km**

Gisteren heb ik niet gelopen want toen heb ik les gehad in solo kano peddelen. Dat was erg leuk maar aan het einde van de dag was het ook wel genoeg eigenlijk. Veel indrukken opgedaan en veel gedaan. Dat riekt dus naar meer en ik ben blij dat ik niet vooraf zelf eerst ben gaan klooien. Nu weet ik tenminste waar ik op moet letten en waar ik aan moet werken. Eenvoudig is het niet om solo te varen, ik kan er nog niks van maar ik heb nu de eerste stappen gezet in begrip van sturen en de peddelslagen. Nu volop oefenen, nog wat lessen en dan een keer met woef ook proberen natuurlijk!

Vandaag dus wel op pad voor een rondje. Volgens mij heb ik deze maand nog nooit zo weinig kilometers gemaakt als deze maand. Maar ik heb ook voor het eerst een volle 3 dagen niet gelopen en er zitten geen lange afstanden tussen. Dus dat verklaart een hoop denk ik. Ik was vroeg op pad vanwege de weersvoorspellingen. Er zou een zomerstorm aankomen met harde regen en harde wind. Om 9 uur liep ik dus samen met woef al lekker buiten. Qua temperatuur hoefde het niet vroeg, het was 17 graden dus ideaal eigenlijk. Van die wind heb ik ook bijna niks gemerkt. Er stond wel een harde wind maar het was alleen maar leuk om tegen de wind in te lopen en ademhaling af te stemmen op cadans en dat lukte prima. Maximaal 147 bpm tegen de wind in met een mooi tempo is prima.

Woef vond het helemaal leuk vandaag dus dat was ook fijn. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 12,5 km
* 16 graden

juli 240 km – 2015 totaal 2.333 km