14.06.2015 – spott – 7 km

**14.06.2015 – spott – 7 km**

Vandaag het eerste rondje na de St Cuthberts Way. Ik heb eigenlijk nergens last van, voel alleen waar de schoen over mijn rechterhiel heeft geduwd gedurende al die uren. Dat gebeurde ook op de Borders Abbey Way maar toen al na dag 1 en nu dus pas na dag 3 dus ik wen er al aan blijkbaar. Ik heb geen enkele blaar, ben ook niet verbrand dus dat is allemaal prima. Woef heeft de hele dag geslapen en gegeten gisteren en zij is ook wel weer in voor een rondje merk ik als ik me sta om te kleden. Ze gooit haar honking pheasant weer de lucht in dus dat zit wel goed. Niet gedacht eigenlijk, ik dacht dat ik haar thuis zou moeten laten nog maar blijkbaar niet.

We gaan op pad voor het wegrondje rond de cottage. Eerst even langs de wens steen… Ben benieuwd!

klik voor groot

Daarna gaan we verder maar het is warmer dan ik denk en ik vind dat woef al hijgt, dus ga ik niet rechtdoor maar rechtsaf voor het kortere rondje via de Ford. Dat lijkt me ook prima zo als eerste loslooprondje eigenlijk. Ik krijg het voor elkaar om de hele helling op te lopen dus dat valt niet tegen. Het ligt gelukkig in de schaduw dus dat valt reuze mee maar steil is het wel. Daarna even over de rustige weg naar Little Spott en vanaf daar lekker naar beneden. Het uitzicht daar blijft mooi. Ik klik tijdens het lopen en dat is niet eens zo onscherp.

klik voor groot

Daarna rechtsaf over de golvende weg en weer rechtsaf naar het stukje onverhard. Misschien was een rondje onverhard beter geweest voor nu maar ik ben er al bijna. Dit rondje is maar krap 7 km en daarmee dus 3 km korter dan de ronde buitenom. Via het onverharde stukje en het mooie paadje naar Cannongate komen we alweer bij het kerkje. Het rondje zit er alweer op.

klik voor groot

Alles voelt goed, woef deed het ook goed. Op naar de volgende ronde dan maar weer.

gegevens:

* 7 km
* 13 graden

juni 196 km – 2015 totaal 1.921 km

Een gedachte over “14.06.2015 – spott – 7 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.