02.06.2015 – spott – 10 km

**02.06.2015 – spott – 10 km**

Vandaag is het alweer dinsdag. Gisteren zijn we niet meer in de avond gaan lopen want het stormde echt keihard en het regende ook flink. De eerste dag met echt veel regen. Vanmorgen waait het ook weliswaar stevig maar is het wel droog dus gaan we gauw op weg. We besluiten niet de heuvels in te gaan vanwege de wind maar nog een wegrondje te doen hier rond de cottage. Dat is toch ook erg mooi en nog steeds wel een uitdaging met de klimmetjes. Voor vandaag dan maar een continu rondje op MAF. Ik heb geen rugzak op en dat loopt natuurlijk weer super lekker. Woeffie heeft er wel zin in en jengelt al de hele tijd als ik me aan het omkleden ben. Daarna gaan we op pad. De wind valt echt niet mee zo pal op kop. De oortjes van woef wapperen in de wind!

klik voor groot

Ik ben benieuwd hoe het vandaag gaat, want als ik weer goed hersteld zou zijn na zondag, zou mijn HF ook weer netjes moeten zijn. Beetje stijging bij de heuveltjes en mooi snel weer terug als we erover zijn. En dat gebeurt ook. Natuurlijk stijg ik over de MAF zone bij het klimmen. Ik zou ervoor kunnen kiezen om te proberen nog lager te blijven maar zo langzaam klimmen valt ook niet mee dus dit is een mooie tussenoplossing. Ik bereik deze keer een maximum van 152 bij de sterkste klim maar dat is ook in no time weer keurig terug naar 138. Prima. Op alle vlakke stukken blijf ik mooi binnen MAF.

Deze keer lijkt het rondje totaal niet lang. Onderweg mijmer ik over trainen en over plannen. So much to do.
Op naar de volgende ronde dan maar weer!

klik voor groot

gegevens:

* 10 km
* 11 graden

juni 23 km – 2015 totaal 1.748 km

Een gedachte over “02.06.2015 – spott – 10 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.