09.05.2015 – kelso – 6 km

**09.05.2015 – kelso – 6 km**

Vanmorgen ben ik aangekomen in de UK. Eerst moest ik wat tijd stukslaan voordat ik in de cottage kon, en ik wilde eerst eigenlijk bij Belford gaan lopen. Maar het was geen lekker weer en ik zou alles moeten opgraven uit de auto. Had ik dat nou maar anders voorbereid met een extra setje! Bovendien was ik me ook eigenlijk niet bewust dat ik op weg naar het huisje notabene bijna langs Belford zou rijden. Niet handig maar nu ben ik vogels gaan fotograferen en dat was ook leuk. Maar zo’n hele dag reizen en zitten is ook niet alles en ik besloot ondanks het sombere natte weer in de avond toch snel nog een verkennings rondje te lopen met woef. Zij wilde ook wel even haar pootjes strekken dacht ik. Zonder vooraf op de kaart gekeken te hebben, ging ik dus op pad. Het hoefde niet lang te zijn, alleen een rondje voor het lekkere. Maar het viel niet eens tegen dat ik makkelijk een rondje kon vinden dat uiteindelijk bijna 7 km bleek te zijn. Heel kort dus maar het was vrij laat al en ik wilde alleen even loslopen. Mooie omgeving met mooie gele velden. Hoop op beter weer de komende dagen en natuurlijk moet ik weer even aan de slag om routes te vinden en te maken!

Wordt dus vervolgd.

klik voor grootgegevens:

* 7 km
* 9 graden

mei 72 km – 2015 totaal 1.450 km