26.04.2015 – hitland – 13 km

**26.04.2015 – hitland – 13 km**

Ook vandaag rijdt S. weer gezellig mee op de fiets voor ons rondje. Niet te lang, maar het is fijn weer. Boven verwachting goed eigenlijk! We hebben net staan klungelen met de tent (binnen) en praten daar nog wat over na. Veel indrukken opgedaan, veel gelezen en veel wijzer geworden afgelopen weekend. Wat een onbekende wereld maar al die materialen en spullen. Geweldig!

Ik doe weer een warming up van 2 km en dat loopt lekker. Ik loop vandaag op de Pure Flow om te kijken of de Stinson misschien niet meer helemaal OK zijn inmiddels. Ik denk dat dat klopt, want ik voel werkelijk niets op deze schoenen die toch echt minder demping hebben dan de Stinsons. Daarna weet ik even niet goed wat ik zal gaan lopen en denk aanvankelijk dat ik 1000-tjes ga doen op MAF maar na de eerste 1000 mtr lap met 30 sec wandelpauze besluit ik toch dat ik beter op MAF continu kan lopen om te trainen en daarna loop ik dus lekker door. Mijn hartslag blijft geweldig mooi en laag. Beter nog dan gisteren. Het tempo ligt ook mooi en hoger. Ik loop weer de continu lap net als gisteren, klok in gedachten af maar laat de tijd lopen en besluit deze lap dan met 30 sec wandelpauze en weer het 1000-tje. Zo lijkt het nog ergens op kan ik de middenlap vergelijken met gisteren.
Na deze kern lopen we weer 2 km lekker op het gemakje op RWR uit richting de parkeerplaats. Zo komt er dus aan 13 km een einde aan het rondje. Het is tamelijk rustig onderweg en het loopt toch wel snel weg hier op Hitland ook al moet je even nadenken op welke manier je een bepaalde afstand kan lopen. Maar het heen en weer rijden, plus de fiets in de auto stoppen als we naar de roeibanen gaan, kost toch wel erg veel extra tijd. En zo tussen de gele bloemetjes loopt het ook prima, zeker als het niet gek druk is.

De ronde ging echt prima. Ik loop morgen weer een stukje tenzij ik inderdaad dinsdag en woensdag nog een keer naar garderen ga voor 2×22 km als laatste voorbereiding op de lange run in Schotland. In dat geval loop ik morgen dan maar niet. Waarschijnlijk kan het prima, maar ik ben toch nog voorzichtig. Er staan al meer dan 1.300 km op de teller dus dat is niet echt weinig dit jaar.

Op naar de volgende ronde, en ik hoop die dus weer samen met waf onverhard in Garderen te kunnen doen!

klik voor groot

gegevens:

* 13 km
* 12 graden – zonnig

april 269 km – 2015 totaal 1.325 km

Een gedachte over “26.04.2015 – hitland – 13 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.