27.09.2014 – lincolnshire – premarathon run – totaal 5 km

**27.09.2014 – lincolnshire – premarathon run – totaal 5 km**

Vandaag zijn we aangekomen in de UK. Prima reis, en we waren heel vroeg al bij het huisje. Niets bijzonders gedaan eigenlijk na aankomst, wat gegeten en wat boodschappen. Daarna rustig naar het huisje gereden en daar waren we al om 13 uur. Dat was dus wel lekker zonder haasten!

Na de boodschappen aan het einde van de middag nog even loslopen met woeffie. Het is lekker weer vandaag een beetje te warm misschien voor de marathon maar ik heb goede hoop dat het bewolkt blijft en dan is het wel te doen denk ik.

Ik heb alleen een kern rondje van 3 km gelopen op streeftijd. Ook even horloge checken op instellingen.

Het ging prima ondanks de heuveltjes, de hartslag bleef mooi reactief en laag. Kom maar op met die run! Ik ben ontzettend benieuwd of ons plan gaat lukken.

klik voor groot

Gegevens:

* 5 km
* temp 18

sep 246 km – 2014 totaal 2.277 km