Dagelijks archief: januari 2, 2018

02.01.2018 – kilchrenan – 10 km

Gisteren heb ik niet gelopen. Ik was het wel van plan maar we waren uitgenodigd voor een Loch Dip bij de buren vanwege Nieuwjaarsdag en daarna was het eigenlijk te laat. Ik was van plan een wegrondje te doen maar we zagen een strooiwagen en dan kan ik niet over de weg met woef. Jammer maar helaas.

Vandaag doen we eerst een spelletje maar tegen 14.30 besluit ik toch snel op pad te gaan voor een snel rondje. Ik kleed me meteen om en omdat het regende, doe ik woef haar Hurtta regenjasje aan. Het stinkt als een gek maar vooruit maar. Straks even wassen maar.

Ik rij snel naar de quarry en parkeer de auto. Dit rondje zou ik wel redelijk op tempo moeten kunnen doen ondanks de stijgingen. Het laatste stuk is een heel eind dalend dus dan kan wel voordat het donker wordt. Overigens heb ik voor de zekerheid wel een lichtje bij me.

We gaan gauw op pad en al snel ben ik bij het hekje waar ik woef overheen til.

Klik voor groot

Ik hobbel snel langs het meertje en blijf maar omhoog lopen. Het gaat prima maar ik merk wel dat we teveel binnen zijn geweest. Ik merk dat mijn longen wat protesteren. Ik weet al dat het straks beter zal worden maar het is vervelend. Dit had ik ook in Nederland en het was de bedoeling dat dit beter zou zijn geworden hier. Maar daarvoor moet ik toch echt meer buiten zijn helaas.

klik voor groot


Ik hobbel langs de inlaat en ga verder naar het meertje. Alle sneeuw van een paar dagen geleden is al lang verdwenen. Inmiddels is het inderdaad gaan regenen maar als je al aan het lopen bent, maakt het helemaal niets uit. Dit is het eerste rondje met regen hier!

Ik probeer echt door te lopen en het gaat redelijk goed. Grappig genoeg blijk ik ruim 16 minuten sneller te zijn dan de keer met sneeuw. Dat snap ik ook wel. Helaas laat de route zich niet van het horloge halen en moet ik het doen met de gegevens van de telefoon die ik gelukkig ook aan had staan. Ik hoop dat ik morgen hier mijn laatste rondje kan doen. Ik heb hier veel te weinig gelopen. Jammer maar helaas. Volgende keer beter.

gegevens:

* 10 km
* 5 graden

januari 10 km – 2018 totaal 10 km